Stadhuis Bilzen krijgt florale facelift

Op dinsdag 20 september heeft het stadhuis van Bilzen een florale make-over gekregen ter ere van het internationale bloemenevent Fleuramour.

Het stadhuis werd versierd door drie Bilzerse floristen: Jos Berx van ‘Janelke‘, Ludwig Hardy van ‘Bloemen Hardy‘ en Carla Vanheusden van ‘Bloemkepluk‘. Zij decoreerden het stadhuis in het thema ‘vuur’. Het trio voorzag de vensterbanken en balustrade van het stadhuis van florale arrangementen in het groen en vlammend oranje.

Katrien Mebis, schepen van Evenementen, is bijzonder tevreden over het resultaat: “Ik vind het ongelooflijk knap dat ze er elk jaar opnieuw in slagen om een prachtig en vernieuwend resultaat neer te zetten. Het is mooi om te zien hoe ze elk jaar hun samenwerking tot zo’n goed einde brengen.”

De bloemisten hebben dit jaar een wedstrijd aan hun decoratie verbonden. De decoratie van het stadhuis telt een behoorlijk aantal rozen. Diegene die raadt hoeveel rozen erin de decoratie verwerkt zijn, krijgt een cadeaubon van €100 van elke deelnemende bloemenwinkel.

Succes!

Stadhuis Bilzen krijgt florale facelift

2 thoughts on “Stadhuis Bilzen krijgt florale facelift

Comments are closed.

Scroll to top
%d bloggers like this: