Lana Lichman brengt botanische couture op Fleuramour

Lana Lichman is niet aan haar proefstuk toe op Fleuramour. De Australische floral designer debuteerde al jaren geleden op het internationale bloemenevenement. Ook dit jaar mag ze niet ontbreken. Lichman zal dagelijks florale modeshows in haar kenmerkende stijl neerzetten. Bovendien zullen haar ‘Elemental’ shows in het teken staan van het thema van Fleuramour 2016: de vier natuurelementen. Die verenigt ze met de mensheid door bloemen, muziek en dans.

“Flowers bring happiness to people’s lives – they lighten up faces and bring beauty to the world. As Dostoevsky said, ‘Beauty will save the world’.” – Lana Lichman.

Lana Lichman voert tien botanische designs op. De ontwerpen van de show rond water zullen de oceaan, ijs en wolken belichamen. De aarde staat in het teken van ‘Red Earth’, wat de Australische Outback representeert. De lucht krijgt vorm in de gedaantes van de dartele Dandelion, een luchtgeest (Sylph) en een storm. Vuur wordt gerepresenteerd door een vlam en een vuurstorm. De modellen zullen niet zomaar in hun botanische ontwerpen over de catwalk schrijden: vier designs worden aan het publiek voorgesteld door dansers.

De Australische floral designer beperkt zich niet tot de vier elementen.Ze voert ook een vijfde element ten tonele: Magic Man, de allegorische menselijkheid, en zijn eeuwige strijd om de natuurelementen de baas te kunnen en ze te overheersen. Collega Michael Codeiro neemt de rol van Magic Man voor zijn rekening en zal dus de nimfen op de florale catwalk flankeren.

Uren van de show

Momenteel geen agenda items
Lana Lichman brengt botanische couture op Fleuramour

One thought on “Lana Lichman brengt botanische couture op Fleuramour

Comments are closed.

Scroll to top
%d bloggers like this: